Tour de France: Livestream vijfde etappe

Tour de France vijfde etappe livestream

De eerste Pyreneeën etappe in de Tour kijken via een livestream

De Tour de France gaat de Pyreneeën in. Vandaag is de etappe naar Laruns. Kijk via een livestream nu de Tour live.

Het gaat vandaag een hele interessante etappe worden want de renners die een gooi willen doen naar een goed klassement kunnen zich niet gaan verschuilen. Onderweg naar Laruns komt het peloton drie colls tegen. Een van de buitencategorie, de derde en de eerste categorie. De finish is na een afdaling in Laruns.

Het begin van deze etappe verloopt nog wel lekker vlak. In Lanne-en-Baretous is er na 49 kilometer nog een tussensprint en daarna doemt de Col de Soudet op. dit is een pittige klim van de buitencategorie en na alle waarschijnlijkheid zal hier het peloton al flink uitgedund gaan worden.

Na de Col de Soudet volgt een lange afdaling en kunnen de renners zich gaan opmaken voor de finale. De Col d’Ichere zal nog niet veel spektakel gaan opleveren, maar op de Col de Marie Blanque kan het misschien wel eens spektakel gaan worden. Deze klim is 7,7 kilometer lang met een gemiddeld stijgingspercentage van 8,6%. Boven op de top is het nog 18 kilometer naar de finish in Laruns. Via deze livestream kan je nu live naar de etappe kijken.

De vijfde etappe in de Tour de France van 2023 is vanmiddag natuurlijk ook weer live te zien op de televisie. Eurosport zend op Eurosport 2 de etappe uit vanaf 12.45 uur. De NOS begint om 13.23 uur met de uitzending op NPO 1 en de VRT start na het nieuws om 13.30 uur met de live uitzending.

/