Toptalent Beau Snellink naar Jumbo-Visma

Droom voor Snellink komt uit

Beau Snellink rijdt het komende seizoen voor de schaatsploeg van Jumbo-Visma. Het 19-jarige talent is blij met de kans die hij krijgt bij de geel-zwarte brigade valt te lezen op de website van de ploeg.

Lees ook: Kijk hier gratis sport via de sportstream

“Ik besef nog niet helemaal dat ik voor de beste schaatsploeg ter wereld uit mag gaan komen”, aldus Snellink. “Natuurlijk heb ik deze overstap te danken aan mijn goede resultaten van afgelopen seizoen, maar het blijft bizar. Ik kijk enorm uit naar de samenwerking en ben ervan overtuigd dat ik met deze ploeg nog veel meer stappen in mijn ontwikkeling kan zetten.”

“Om eerlijk te zijn, heb ik mezelf vorig seizoen verbaasd. Ik had niet verwacht zo veel progressie te boeken. Natuurlijk ben ik blij dat het is gebeurd, maar het voelt nog een beetje alsof ik in een droom leef. Dat ik samen met Patrick en Marcel wereldkampioen werd op de ploegenachtervolging vond ik al iets moois, maar deze overstap is wel de kers op de taart. Een mooie beloning voor alle trainingsarbeid. Ik ben hier heel blij mee.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.