Tom Egbers
Tom Egbers

Tom Egbers komende maanden niet op de televisie

Egbers laat zich niet bij het grof vuil zetten

Tom Egbers zal de komende maanden niet te zien zijn op de televisie. Dat meldt de NOS vrijdagavond. Het besluit is volgens de directie van de NOS “in goed overleg met de presentator” genomen, “om de vragen te beantwoorden die de voorbije periode zijn ontstaan”, staat in een persverklaring.

Egbers wil zo ruimte geven om vragen te beantwoorden die de voorbije periode zijn ontstaan na het onthullende artikel van de Volkskrant over wangedrag op de redactie van NOS Sport van vorige week. Hij zou een vrouwelijke collega, met wie hij een affaire had gehad, een tijdlang hebben geïntimideerd en gepest.

Egbers (65) heeft vrijdagavond in een openhartig interview bij Khalid & Sophie wel laten doorschemeren terug te gaan keren op televisie. “Na vier decennia bij grof vuil gezet te worden dat laat ik niet zomaar gebeuren”, aldus Egbers.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.