28 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Tokio 2020 wielrennen live stream wegwedstrijd mannen

Tokio 2020 wielrennen live stream wegwedstrijd mannen

Tokio 2020 wielrennen live stream wegwedstrijd mannen

Powered by WP Bannerize

Wegwedstrijd Tokio 2020 kijken via en wielrennen live stream

Vannacht om 04.00 uur klinkt het startschot voor de wielrenners voor de wegwedstrijd. Kijk nu via de Tokio 2020 wielrennen live stream de wegwedstrijd voor mannen. KLIK HIER en kijk om 04.45 uur live de hockeywedstrijd Nederland – België.

De livestreams van de wegwedstrijd vind je beneden aan dit bericht

Namens Nederland gaan we vannacht Tom Dumoulin, Bauke Mollema, Yoeri Havik, Wilco Kelderman en Dylan van Baarle in actie zien. De Belgen hebben in Tokio ook een hele sterke selectie met Wout van Aert, Remko Evenepoel, Greg van Avermaet, Tiesj Benoot en Mauri Vansevant.

De wegrace van de Olympische Spelen in Tokio telt 234 kilometer en bevat 4.865 hoogtemeters. Er liggen vijf beklimmingen in het parcours, waarvan de Mikuni Pass de zwaarste is. De klim stijgt in 6,5 kilometer met een gemiddelde van 10,6%.

Parcour Tokio 2020

Wegwedstrijd mannen Tokio 2020 live stream

De Olympische wegwedstrijd zal de vannacht en vanmorgen ook live worden uitgezonden op de Nederlandse televisie. De NOS zend de wedstrijd live uit via de NOS op NPO 1. Mocht je nou de wedstrijd online willen kijken of via de radio willen luisteren dan kan je ook via een livestream hier naar de wegwedstrijd voor mannen luisteren. De streams vind je hier onder.

Wegwedstrijd mannen live stream 1 KLIK HIER
Wegwedstrijd mannen live stream 2 KLIK HIER (RADIO LIVE)
Wegwedstrijd mannen live stream 3 KLIK HIER
Wegwedstrijd mannen live stream 4 KLIK HIER
Wegwedstrijd mannen live stream 5 KLIK HIER
Wegwedstrijd mannen live stream 6 KLIK HIER

De komende nacht komen er meer Nederlandse sporters in actie bij de Olympische Spelen. De live stream van de wegwedstrijd vind je hier boven. CHECK HIER nu het programma van alle andere Nederlandse sporters van vandaag.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites