Tips gratis KKD voetbal kijken

Keuken Kampioen Divisie livestream

Gouden tips om gratis KKD voetbal te kijken

Elke vrijdagavond rolt de bal in de Keuken Kampioen Divisie. Hier een aantal slimme tips om alle wedstrijden in de KKD te kijken via een livestream.

KLIK HIER en kijk nu alle wedstrijden in de KKD gratis

CLICK HERE LIVESTREAM alle KKD wedstrijden LIVE

Sport in Nederland zend zelf geen voetbalwedstrijden uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Wel kan je op onze website handige directe linkjes vinden om via deze link Eredivisie voetbal te kijken, maar er zijn ook op het internet voldoende KKD (Keuken Kampioen Divisie) livestreams te vinden.

De KKD streams

Omdat niet alle wedstrijden over het algemeen live zijn te zien op de televisie bij ESPN beginnen we eerst met een handig overzicht van radiostreams. Ouderwets een wedstrijd beluisteren kan via de volgende omroepen:

NH Radio (open hier de stream) daar volg je: FC Volendam, Telstar, Jong Ajax en Jong AZ
L1 Radio (open hier de stream) daar volg je: Roda JC, MVV, VVV-Venlo
RTV Drenthe (open hier de stream) daar volg je FC Emmen
Omroep West (open hier de stream) daar volg je ADO Den Haag en Telstar
Radio Rijnmond (open hier de stream) daar volg je FC Dordrecht en Excelsior
Omroep Brabant (open hier de stream) daar volg je NAC, Helmond Sport, FC Eindhoven, TOP Oss en FC Den Bosch

Maar niet alleen via de radio kan je handige streams vinden. Wil je een wedstrijd uit de KKD live kijken via een livestream dan kan je ook gebruik maken van deze livestream van LIVE TV. Een website waar vaak gratis voetbal te zien is. Klik op de link en open nu de stream en kijk  Keuken Kampioen Divisie voetbal gratis.

De stream van LIVE TV werkt het beste via een laptop of desktop. Je kiest de wedstrijd uit die je wilt zien, klikt op het stream linkje en de wedstrijd begint zich naar een paar tellen vanzelf automatisch af te spelen. Ook via je mobiele telefoon wil dit prima, maar dan moet je wachten tot de livestream automatisch gaat afspelen want anders krijg je een hoop reclame als je er te snel op klikt. Lees dus deze informatie goed om naar voetbal te kunnen kijken.