Gouden tips om nu gratis online Formule 1 te kijken

Dit weekend wil ook jij toch Formule online kijken? Hier hebben we een rijtje met tips om gratis F1 te kijken via een gratis livestream.

Laten we afspreken dat als een link werkt, dat je dit bericht deelt met je voetbalvrienden op Social Media

Sport in Nederland zend zelf de Formule 1 niet live uit. De rechten om live races uit te zenden hebben wij niet. Toch mogen we natuurlijk wel handige linkjes plaatsen van websites die wel online F1 uitzenden. Deze tips kan je nu hier vinden op deze pagina. Met deze tips kan je op een vrij simpele manier namelijk live Formule 1 kijken zonder een abonnement.

Livestream Formule 1 wereldkampioenschap 2022 (live via gratissportkijken.nl)

Gratis Formule 1 livestreams

De F1 kan je kijken via deze livestream. Maar ook kan je altijd en overal de races kijken via deze livestream van LIVE TV. Natuurlijk zijn er nog meer opties om online autosport te kijken. Je kan namelijk ook simpel via deze link van Hesgoal naar alle races kijken. Handig toch zulke directe linkjes en ze zijn ook nog eens gratis ook.

De stream van LIVE TV werkt het beste via een laptop of desktop. Je kiest de wedstrijd uit die je wilt zien, klikt op het stream linkje en de wedstrijd begint zich naar een paar tellen vanzelf automatisch af te spelen. Ook via je mobiele telefoon wil dit prima, maar dan moet je wachten tot de livestream automatisch gaat afspelen want anders krijg je een hoop reclame als je er te snel op klikt. Lees dus deze informatie goed om naar voetbal te kunnen kijken.

Formule 1 op televisie

Wil je Formule 1 live kijken via je televisie? Dan kan je het beste een abonnement nemen op Ziggo Sport. Zij zenden namelijk alle vrije trainingen, kwalificaties en races live uit. Ook zijn er lange voor en nabeschouwingen. Abonnement aanschaffen? Neem contact op met je provider en kijk dit weekend nog via de tv F1.