Thymen Arensman breekt sleutelbeen

Arensman voorlopig uit de roulatie

Bij een zware valpartij in de zevende etappe heeft wielrenner Thymen Arensman zijn sleutelbeen gebroken.

Zijn team van INEOS-Grenadiers maakte dat nieuws vrijdagavond bekend. Op vijf kilometer van de streep kwam het talent hard ten val en werd met een ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Bij zijn val liep Arensman ook verwondingen op aan zijn gezicht. Vorig jaar eindigde Arensman in de Vuelta nog als zesde in het algemeen klassement.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/