Tennis livestream: Bertens – Kudermetova

Tennis livestream: Bertens – Kudermetova

13 februari 2020 0 Door Sportredactie

Kiki Bertens speelt donderdagmiddag (rond 17.00 uur) in Sint-Petersburg haar achtste finale partij tegen de Russische Veronika Kudermetova. Kijk de partij hier live.

Titelverdedigster

Kiki Bertens is titelverdedigster in de Russische stad. In Sint-Petersburg is Bertens als tweede geplaats. De 22-jarige Russische Veronika Kudermetova is de nummer 38 van de wereldranglijst. Bertens de nummer zeven.

Livestream 1

Livestream 2

Livestream 3

Livestreams

De partij Bertens Kudermetova is online te zien via bovenstaande livestreams. De meeste livestreams werken prima en het beeld kwaliteit is vaak van goede kwaliteit.

Meer livestreams

Tennis kijken kan tegenwoordig ook online vaak gratis. Zo kan je via LIVE TV de gewenste tennispartij die je wilt kijken opzoeken en aanklikken. De gratis livestreams zijn rond een half uur voor de partij te vinden. Maar ook via Playlivestream kan je dagelijks gratis tennis kijken.

Maar ook via Jokerslivestream zit je goed wat betreft gratis tennis livestreams. Ook online via Stream2watch kan je live naar tennis partijen kijken.

Via Balletuin kan je ook live en gratis via de livestream ATP en WTA tennis kijken. Tot slot kan je via Tennis TV ook nog eens online tennis kijken.