19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Tennis Live stream Roland Garros 2021

Tennis Live stream Roland Garros 2021 (Foto Wikimedia Commons)

Tennis Live stream Roland Garros 2021 (Foto Wikimedia Commons)

Roland Garros 2021 kijken via een gratis live stream

Kijk van 30 mei tot en met 13 juni hier dagelijks gratis naar alle tennis partijen via de Tennis live stream Roland Garros 2021. De streams werken voor 100% goed.

Klik hier en kijk alle partijen op Roland Garros gratis

Bij het toernooi in Parijs doen drie Nederlanders dit jaar mee. Botic van de Zandschulp komt in actie bij de mannen en bij de vrouwen doen Arantxa Rus en Kiki Bertens mee aan Roland Garros. Bertens haar favoriete ondergrond is gravel, maar of de 29-jarige Wateringse fit genoeg is om ver in het toernooi te komen dat zal echt even afwachten zijn.

Roland Garros op televisie en een live stream

Roland Garros word ook op televisie live uitgezonden via Eurosport. Zij hebben de komende twee weken de rechten om alle partijen live uit te zenden. Wil je de wedstrijden van je favoriete kijken via een gratis tennis live stream dan is het handig om op bovenstaande live stream te klikken. Hier kan je namelijk alle partijen gratis online kijken.

Sport in Nederland zend de komende week Roland Garros zelf niet live uit. Maar via de bovenste link vind je wel onze tennis pagina waar we rechtstreekse linkjes opzetten van de partijen in Parijs. De Roland Garros live stream is dus binnen een muisklik te bekijken. Dat zorgt er voor dat je niet het hele web hoeft rond te surfen om naar de partijen te kijken.

De partijen op Roland Garros zijn ook te zien via welbekende live stream websites als LIVE TV en Hesgoal. Maar de komende weken kan je ook live en gratis kijken naar Euro 2020 en de Formule 1 via een gratis sport stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites