19 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Teleurgestelde Bertens baalt van langzame herstel

Bertens-besluit-maandag-of-ze-naar-de-US-Open-gaat

Bertens trapt even op de rem

Kiki Bertens moest zich zondagavond afmelden voor het graveltoernooi in het Amerikaanse Charleston. De 29-jarige Wateringse hersteld maar langzaam van een achillespeesblessure.

Bertens werd in oktober geopereerd aan haar achillespees, maar het is lastig om weer terug te keren op haar oude niveau. Op instagram laat ze weten dat ze er behoorlijk van baalt. “Ik mag niet klagen over het herstel na mijn operatie, maar af en toe wil de achilles nog niet zo snel als ik dat zou willen. Helaas was de overgang naar gravel en de wil om zo snel mogelijk beter te worden, te veel van het goede”, aldus Bertens.

“Ik moet de komende dagen een stap terug doen om te voorkomen dat de rest van het gravelseizoen in gevaar komt. Voor nu is dit een enorme teleurstelling, maar ik ga er alles aan doen om gezond en fit mijn land te vertegenwoordigen tijdens de Billie Jean King Cup in Den Bosch”, besluit de Zuid-Hollandse.

Na de wedstrijden met Nederland hoopt Bertens onder meer mee te doen aan de graveltoernooien in Stuttgart en Madrid. Die toernooien dienen als voorbereiding op Roland Garros, dat vooralsnog van 17 mei tot en met 6 juni op het programma staat.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites