Ajax

Ajax treft zware tegenstanders in de groepsfase

Vrijdagmiddag is er geloot voor de groepsfase van de Europa League. Dit zijn de tegenstanders van Ajax.

Ajax zit in Groep B en treft daarin Olympique Marseille, Brighton en AEK Athene. Een pittige loting, maar trainer Maurice Steijn ziet het wel zitten. “Ik hou wel van een uitdaging. We gaan de strijd vol overgave aan.”

Het is voor het eerst sinds 2016 dat Ajax actief zal zijn in de Europa League-groepsfase, die op 21 september begint. De andere speeldata zijn 5 oktober, 26 oktober, 9 november, 30 november en 14 december. Het speelschema is nog niet bekend.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.