18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Tadej Pogacar wint Ronde van Lombardije

Tadej Pogacar wint Ronde van Lombardije

Tadej Pogacar wint Ronde van Lombardije

Pogacar klopt Masnada in sprint

Tadej Pogacar heeft zaterdagmiddag de najaar klassieker de Ronde van Lombardije op zijn naam geschreven. De Sloveense Tour-winnaar won het Italiaanse wielermonument door na een aanval van 36 kilometer in een sprint af te rekenen met Fausto Masnada.

De 23-jarige Pogacar was op 36 kilometer van de streep weggesprongen uit een kopgroep en kreeg na een solo van 20 kilometer gezelschap van Masnada. De twee reden vervolgens samen naar de streep in Bergamo, waar Pogacar over de snelste sprint bleek te beschikken.

Met zijn overwinning in de Ronde van Lombardije sluit Pogacar zijn topseizoen in stijl af. De kopman van UAE Team Emirates won eerder dit jaar de Tour de France, Tirreno-Adriatico en Luik-Bastenaken-Luik. De zege in laatstgenoemde koers was zijn eerste overwinning in een monument.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites