Sven Kramer niet meer in actie in wereldbeker

Sven Kramer

Sven Kramer

Kramer gaat extra trainen richting het OKT

Sven Kramer komt dit jaar niet meer in actie bij de ISU World Cup. Kramer gaat trainen en laat de volgende drie wedstrijden schieten.

Kramer had komend weekend in Stavanger de 10 kilometer mogen rijden en in Salt Lake City (3-5 december) en Calgary (10-12 december) de 5 kilometer en de ploegenachtervolging.

Kramer zei afgelopen zondag in het Poolse Tomaszów Mazowiecki al dat hij twijfelde over deelname in Stavanger. De viervoudig olympisch kampioen werd bij de eerste wereldbeker van het seizoen slechts negende in de B-groep op de 5 kilometer.

Kramer moet bij het OKT in Heerenveen (26-30 december) normaal gesproken in de top drie eindigen op de 5 kilometer om zich te plaatsen voor de Olympische Winterspelen van Peking (4-20 februari).

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Marathonschaatsen en  schaatsnieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: