5 april 2020

Sport in Nederland

Het actuele sportnieuws van eigen bodem

Super Sunday live: PSV – Feyenoord & Ajax – AZ

Super sunday eredivisie

Op zondag 1 maart is het Super Sunday in de eredivisie. Om 14.30 uur staat PSV – Feyenoord op het programma en om 20.00 uur Ajax – AZ.

De wedstrijden op Super Sunday zijn live te zien via de voetbalzender Fox Sports. Ook online via de gratis livestream zijn de duels live te zien via de livestream. De beeldkwaliteit is vaak van zeer goede kwaliteit. De livestreams vind je hier onder.

Livestream 1

Livestream 2

Livestream 3

PSV – Feyenoord

Op Super Sunday staat er nog al wat op het spel in de eredivisie. PSV en Feyenoord strijden om de derde plaats in de eredivisie. PSV staat vierde met 45 punten en Feyenoord derde met 46 punten. Ook voor Feyenoord zijn de belangen weer extra groot omdat het op AZ (50 punten) maar vier punten achterstand heeft. Er staat dus voor zowel PSV als Feyenoord op het spel.

Ajax – AZ

Ook bij Ajax – AZ staat er het nodige op het spel. Ajax is koploper met 53 punten en de voorsprong op AZ is drie punten. Een stunt van AZ in de Johan Cruijff Arena brengt beide clubs op gelijke hoogte in de eredivisie. Ook AZ zal willen winnen want als Feyenoord wint bij PSV en AZ verliest van Ajax dan komt Feyenoord op één punt achterstand.

Meer livestreams

Dit zijn de top 10 livestreams waar je gratis en over het algemeen altijd naar voetbal kan kijken. Dit kan via onder andere First Row Sports, Live Soccer TV, Stream to watch, From Hot en ATDHE.

Maar ook via LIVE TV kan je heel veel nationale en internationale voetbalwedstrijden kijken. De wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV kan je live zien via de betaalzender Fox Sports. Via hun kanalen; live 1, live 2, live 3 en live 4 kan je online een ticket kopen voor een duel.

Bij playlivestream.com bent u aan het juiste adres. Bekijk alle wedstrijden uit Nederlandse en internationale topcompetities live op je PC, laptop, tablet of smartphone. Playlivestream.com is uw gids naar de beste streams zodat u geen seconde hoeft te missen van uw favoriete club of competitie.