Super Copa live stream FC Barcelona – Real Madrid

El Clasico Super Copa live stream FC Barcelona – Real Madrid

Kijk vanavond om 20.00 uur hier via de Super Copa live stream FC Barcelona – Real Madrid. De El Clasico word gespeeld in het King Fahd Stadium in Saoedi Arabië.

Kijk nu (KLIK HIER) FC Barcelona – Real Madrid via een livestream

[wp_bannerize group=”Mobiel 300×250 2022″ categories=”274,1234,49,282,84,194,34,587,922″]

De Super Copa word sinds 2020 gespeeld in Saoedi Arabië. Aan het toernooi doen de landskampioen, de nummer twee uit de competitie, de bekerwinnaar en de verliezend bekerfinalist mee. De winnaar van dit toernooi is de winnaar van de Super Copa 2021-2022.

Vanavond speelt het FC Barcelona (bekerwinnaar) van Memphis Depay en Frenkie en Luuk de Jong tegen Real Madrid de nummer twee van het vorige seizoen. De andere halve finale gaat donderdagavond tussen landskampioen Atletico Madrid en verliezend bekerfinalist Club Athletic.

Live stream Super Copa

De finale is zondagavond overigens om 19.30 uur. Wil je naar de wedstrijd vanavond kijken dan gebruik je nu de rode livestream link die je bovenaan deze pagina kunt vinden. Hier vind je handige directe linkjes naar websites als Hesgoal en LIVE TV waar nog wel eens een wedstrijd gratis live uitgezonden word.

Sport in Nederland heeft geen rechten om het toernooi live uit te zenden. Vind op onze website wel handige directe linkjes en kijk voetbal online. Wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken naar de Super Copa halve finale FC Barcelona – Real Madrid.

 

Geef een reactie

/