28 maart 2024
Sem Steijn Viert De 1 1 Uitbundig Met De Ado Fans

Sem Steijn viert de 1-1 uitbundig met de ADO-fans

Excelsior en ADO Den Haag hebben in de finale van de play-off voor promotie naar de eredivisie in de eerste wedstrijd met 1-1 gelijk gespeeld.

Excelsior was in eigen stadion in grote delen van de wedstrijd de bovenliggende partij en de 1-0 na rust van Marouan Azarkan kwam ook niet uit de lucht vallen. Op aangeven van Couhaib Driouech kon Azarkan vrij simpel voor de 1-0 zorgen.

Het doelpunt leek genoeg te zijn een nipte thuiszege, maar in de slotfase drong ADO plots serieus aan. De bezoekers werden daar diep in blessuretijd voor beloond, toen Steijn oog in oog met de Excelsior-keeper rustig bleef.

Zondag om 18.00 uur spelen beide clubs tegen elkaar in Den Haag. De winnaar speelt volgend seizoen in de eredivisie.