Sporting CP – Borussia Dortmund live stream

Sporting CP - Borussia Dortmund live stream

Sporting CP - Borussia Dortmund live stream

Champions League live stream Sporting CP – Borussia Dortmund

Kijk woensdagavond om 21.00 uur hier Sporting CP – Borussia Dortmund via een live stream. Champions League voetbal kijk je hier nu gratis live!

In Groep C waar Ajax al zeker is van overwintering in de UEFA Champions League zijn de belangen bij Sporting CP – Borussia Dortmund groot. Als Dortmund weet te winnen dan is het op onderling resultaat zeker van de laatste zestien in het miljoenenbal. Het belooft vanavond echt een hele spannende wedstrijd te gaan worden.

Champions League op televisie

Vanavond worden er acht wedstrijden gespeeld in de vijfde speelronde in de groepsfase van de UEFA Champions League. De wedstrijden worden in Nederland live uitgezonden via RTL 7 en via Ziggo Sport. Als je via Ziggo Sport wilt kijken dan heb je wel een abonnement nodig. Heb je dat niet dan kan je het beste contact opnemen via je provider.

Powered by WP Bannerize

Vanavond staan er een hoop leuke wedstrijden op het programma. Niet alleen Manchester City – PSG, maar ook Sporting CP – Borussia Dortmund en wat dacht je van Atletico Madrid – AC Milan. Ook Ajax komt in actie. De Amsterdammers die al zeker zijn van overwintering in de Champions League spelen om 18.45 uur in Istanbul tegen Besiktas.

Programma woensdag 24 november:
Groep A, 21.00 uur:
Club Brugge – RB Leipzig
Manchester City – PSG

Groep B, 21.00 uur:
Atletico Madrid – AC Milan
Liverpool – FC Porto

Groep C, 18.45 uur:
Besiktas – Ajax

21.00 uur:
Sporting CP – Borussia Dortmund

Groep D, 18.45 uur:
Internazionale – Sjachtar Donetsk

21.00 uur:
FC Sheriff – Real Madrid

Champions League live stream

Niet alleen via de televisie kan je naar de UEFA Champions League wedstrijden kijken. Ook via het wereldwijde web zijn er voldoende mogelijkheden om via een live stream naar het voetballen te kijken. Bekende websites zoals LIVE TV en Hesgoal staan er bekend om dat ze met regelmaat een potje uit de Champions League live uitzenden.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om het voetbal live uit te zenden. Toch kan je wel via onze livestream pagina’s van onder meer Gratis Sport Kijken directe linkjes vinden om via je mobiele telefoon, tablet of laptop een wedstrijdje mee te pikken. Ook vanavond zijn er gegarandeerd weer linkjes te vinden. Wij wensen je daarom ontzettend veel plezier toe met het kijken naar Champions League voetbal via een gratis live stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: