Muscle Meat

Sport voeding is voor topsporters tegenwoordig ontzettend belangrijk. Koop nu hier je sport voeding via supermarkt Muscle Meat van The Dutch Giant.

Meal Prep producten

Tegenwoordig zijn er tal van producten op de markt die je als sporter kan gebruiken. Van gezonde voeding tot aan de welbekende shakes. Maar via Muscle Meat kan je ook op een gezondere manier de juiste voeding nemen en dat is beter voor lichaam en geest. Zo kan je de Meal Prep producten gebruiken want die zorgen er voor dat je vooral gezond en makkelijk kunt eten.

Meal prep is vooral makkelijk omdat de maaltijden al klaar zijn. Vooral als je een hele drukke baan hebt, een gezin, werk en sport. Want bij Muscle Meat kan je gewoon online je maaltijden bestellen en dat scheelt jezelf weer een hoop extra tijd. Je hoeft dus niet een dag in de week in de keuken te staan om al je maaltijden te bereiden. Bestel ze, doe ze in de magnetron en je verse gezonde maaltijd staat binnen enkele minuten op tafel.

Verse producten

Alle producten die Muscle Meat verkoopt zijn vers. Of het nu vlees of groenten zijn, alles is vers bereid. Het aanbod is daarom ook enorm groot. Van gehakt, vis en schnitzels tot aan spruiten, bloemkool of spinazie alles is vers bereid waardoor je het alleen nog maar hoeft op te warmen. Natuurlijk kan je ook naar de supermarkt gaan voor een magnetron maaltijd, maar deze producten zijn absoluut gezonder en verassend lekker.

BESTEL NU HIER jou Muscle Meat voeding.

Gezonde voeding volgens de overheid

Het Nederlandse voorlichtingsmodel over voeding ‘de Schijf van Vijf’ is een cirkel met vijf productgroepen. In volgorde van waar je dagelijks het meest van zou moeten consumeren, staat op 1: groenten en fruit. Op 2: brood, graanproducten en aardappelen. Op 3: dranken. Op 4: zuivel, noten, vis, vlees, peulvruchten en ei. En op 5: smeer en bereidingsvetten. Bekend is de slogan: ‘Iedere dag 250 gram groente en twee stuks fruit, dan houd je het veel langer uit.’ Uit de laatste Voedselconsumptiepeiling van het RIVM blijkt dat minder dan tien procent van de Nederlanders de aanbevolen hoeveelheden haalt. Over het algemeen eten Nederlanders veel granen – waarschijnlijk door de Nederlandse gewoonte van twee broodmaaltijden per dag – en twee derde van de Nederlanders eet meer vlees dan wordt aanbevolen. Wat ook opvalt is dat een derde deel van de totale hoeveelheid die we eten en drinken zo ongezond is dat deze buiten de Schijf valt. Dit zijn industrieel bewerkte producten vol zout, suiker en de goedkoopste soorten vet.

Gezonde voeding volgens MMV

De MMV hanteert volstrekt andere richtlijnen. Belangrijkste verschil is de hogere groentenorm: dagelijks 500 tot 800 gram groenten. Voordeel van groenten als hoofdbestanddeel van de maaltijd is dat je vanzelf minder ongezonde producten eet. Verder is de essentie van de MMV-visie om voeding te eten met een zo rijk en gevarieerd mogelijke voedingswaarde: vitaminen, mineralen en sporenelementen. Om die reden verdient biologische voeding, liefst ook nog uit de eigen streek of moestuin, de voorkeur. Daarnaast is het uitgangspunt dat de voeding het lichaam zo min mogelijk moet belasten. Zowel op het gebied van gifstoffen als op het gebied van ontregeling van de bloedglucosespiegel. Want zaken die het lichaam belasten, dragen niet bij aan de gezonde celopbouw.