Spelers van Oranje genieten van rustdag

Spelers maken een boottocht op rustdag

De spelers van Oranje kregen vandaag vrij af. Wel maakte de selectie samen met de technische staf een boottocht in Qatar.

Ingesmeerd met zonnebrand en met een flinke dosis lol ging de selectie vanmiddag een stukje varen. Daarbij was er ruimte om te zwemmen en te suppen.

Het was voor de spelers en staf de eerste dag dat ze even van vrijheid konden genieten. Dinsdag gaat de focus weer op de wedstrijd tegen Argentinië in de kwartfinale die vrijdagavond gespeeld zal gaan worden.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.