Sparta - Excelsior

Kitolana maakt winnende goal tegen stadsgenoot Excelsior

Sparta heeft in de eredivisie opnieuw punten weten te pakken. Op het Kasteel werd Excelsior met 1-0 verslagen.

De wedstrijd tussen beide Rotterdamse ploegen leek in 0-0 te gaan eindigden, maar Sparta wist in de blessuretijd de wedstrijd alsnog te winnen. Kitolana zorgde voor de winnende goal in de 91ste minuut.

Sparta is door de overwinning op Stadsgenoot Excelsior nu de nummer zesde in de eredivisie met 28 punten. Excelsior vinden we terug op plek twaalf met 16 punten.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.