Soupe wint etappe, Arensman maakt flinke klapper

Arensman afgevoerd naar het ziekenhuis

De Fransman Geoffrey Soupe heeft vrijdag de zevende etappe in de Vuelta gewonnen. Thymen Arensman raakte gewond bij een valpartij.

In de straten van finishplaats Oliva lag Arensman er lelijk bij. De verwondingen van de 23-jarige Gelderlander zorgden voor paniek bij enkele collega’s en verzorgers. Even later werd hij op een brancard in een ambulance gelegd.

Eurosport meldt dat Arensman verwondingen in zijn gezicht heeft en bij kennis was toen de ploegleiding van INEOS Grenadiers bij hem arriveerde. De Britse ploeg heeft geen updates gegeven sinds de Nederlander in een ziekenwagen werd afgevoerd.

De overwinning van Soupe mag verassend genoemd worden. Normaal doet hij het kopwerk, maar nu hij er was won die ook nog een keer. Hij klopte na 200 kilometer de Colombiaan Orluis Aular, die tweede werd. De Belg Edward Theuns finishte als derde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/