Smith verspert weg voor Van Barneveld maar finale

Van Barneveld

Smith verslaat Van Barneveld met 16-12

Michael Smith heeft zondagmiddag in het Engelse Wolverhampton ten koste van Raymond van Barneveld de finale bereikt van de Grand Slam of Darts.

Lees ook: Top 32 lonkt voor Raymond van Barneveld – Darts (sportinnederland.com)

RVB die een ongelovelijk goed toernooi speelde verloor in de halve finale met 16-12 van de Engelsman die nog nooit een finale van een groot televisie toernooi wist te winnen.

Van Barneveld begon tegen Smith slecht en stond vrij vlot op een 0-5 achterstand. Daarna kwam RVB beter in de wedstrijd en wist tot aan 12-12 stand te houden. Op dubbel 16 miste Van Barneveld bij een cruciale stand van 12-13 drie pijlen en nadat Smith die break wist te verzilveren hield de Engelsman stand.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de 

/