Smith ten koste van Clemens naar finale WK darts

Smith in de halve finale met 6-2 te sterk voor Clemens

Michael Smith heeft de finale bereikt van het WK darts van 2023 door in de halve finale met 6-2 te winnen van Gabriel Clemens.

Clemens vernederde zondagavond in de kwartfinale nog de Welshman Gerwyn Price, maar in de halve finale bleek de German Giant niet opgewassen tegen Bully Boy.

Tot aan 2-2 ging het gelijk op, maar toen Smit bij een stand van 3-2 de set van Clemens pakte wist de Duitser het tij niet meer te keren. Clemens probeerde in de zevende set nog een keer zijn karretje aan te haken, maar Smith bleek op de juiste momenten dodelijk.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.