Sluiter en Görges beëindigen samenwerking

Tennis (foto pixabay)

Sluiter en Görges stoppen na proefperiode

Raemon Sluiter en de Duitse tennisster Julia Görges hebben in onderling overleg de samenwerking beëindigd. Sluiter bevestigde het nieuws aan De Telegraaf.

Sluiter en de 31-jarige Görges kenden een proefperiode van enkele maanden, waarin de huidige nummer 45 van de wereldranglijst door de coronacrisis weinig in actie kon komen. Na Roland Garros zat de proefperiode erop en nu is duidelijk geworden dat het daarbij blijft.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: