Slavia Praag – Feyenoord live stream

Slavia Praag - Feyenoord live stream

Slavia Praag - Feyenoord live stream

Slavia Praag – Feyenoord kijken via een live stream

Vanavond kijk je hier live Conference League voetbal via een livestream. Kijk om 18.45 uur hier naar Slavia Praag – Feyenoord via een live stream.

Feyenoord wat met 1 been zowat al in de tweede ronde van de Conference League staat heeft in de komende twee wedstrijden genoeg aan één punt om te overwinteren. De Rotterdammers hebben 10 uit 4, maar Slavia Praag (6 punten) en Maccabi Haifa (4 punten) volgen op gepaste afstand.

Toch zal het vanavond in Tsjechië absoluut geen makkie gaan worden voor de ploeg van trainer Arne Slot. In de Kuip won Feyenoord welliswaar van Slavia Praag, maar de Tsjechen waren grote delen van de wedstrijd veel sterker.

Er zijn vanavond voldoende mogelijkheden om de wedstrijd live te kijken. Via deze link van KIJK.NL kan je online naar Slavia Praag – Feyenoord kijken. Ook is de wedstrijd te zien via ESPN 2 en via Veronica. De voorbeschouwing via Veronica begint overigens al om 18.00 uur.

Om 18.45 uur kan je ook via deze link kijken naar de wedstrijd Stade Rennais – Vitesse.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: