Serie A live stream Juventus vs Lecce

Serie A live stream Juventus vs Lecce

26 juni 2020 0 Door Sportredactie

In de Serie A staat vrijdagavond één wedstrijd op het programma. Juventus vs Lecce word gespeeld in het Allianz Stadum. De aftrap is om 21.45 uur in Turijn.

Juventus

Formule-1-live-stream-gratis

Met 66 punten uit 27 wedstrijden is Juventus de trotse koploper in de Serie A. Juve kwam wel slapjes uit de Corona-break want in de finale van de Coppa Italia was Napoli na strafschoppen te sterk voor het team van Cristiano Ronaldo en Matthijs de Ligt.

Lecce

Lecce vergaarde dit seizoen 25 punten en is daarmee nog niet veilig in de Serie A. Toch heeft Lecce nog voldoende kansen op lijfsbehoud want een drie punter kan de club zo maar doen stijgen richting de 14e plaats in de Serie A.

Live stream Serie A

Juventus vs Lecce is vrijdagavond via diverse live stream mogelijkheden live te zien. In onderstaand overzicht vind je een aantal zeer handige links waarbij je live naar Juventus vs Lecce kan kijken.

Juventus vs Lecce live stream

⚽️ Hesgoal
⚽️ LIVE TV
⚽️ First Row Sports
⚽️ Sport in Groningen
⚽️ RojaDirecta

⚽️ Sportstreamings
⚽️ Mycujoo
⚽️ Sportrar
⚽️ LivesoccerTV

⚽️ StreamHunter
⚽️ MamaHD
⚽️ CricFree
⚽️ 365LIVE
⚽️ SportlemonTV
⚽️ VIPboxSoccer

⚽️ SportLIVE365
⚽️ Feed to All
⚽️ LaOla
⚽️ WiziWIG
⚽️ Batman Stream
⚽️ FootyBite

Waarschuwing

Gratis online voetbal kijken via een live stream is bij uitstek een leuke manier om dure abonnementskosten te voorkomen. Toch is het niet altijd veilig om online via een live stream te kijken omdat er een mogelijkheid bestaat dat uw mobiele telefoon of computer door een virus geïnfecteerd word. Sport in Nederland is hier geenszins verantwoordelijk voor omdat wij zelf geen live stream uitzenden en alleen handige links van andere partijen delen.

Wij wensen u vanavond veel plezier met het kijken naar Juventus vs Lecce via de gratis live stream.