Sergio Perez wint Grand Prix van Singapore

Sergio Perez

Perez klopt Leclerc en Sainz in Singapore

De Mexicaan Sergio Perez heeft zondagmiddag de Grand Prix van Singapore gewonnen. Charles Leclerc eindigde als tweede en Carlos Sainz als derde.

Max Verstappen kende een slecht weekend in Singapore. Verstappen begon vanaf P8, zakte twee keer ver buiten de top 10 en wist zich uiteindelijk naar de zevende plaats te knokken. Volgende week kan de 25-jarige Limburger wereldkampioen worden bij de Grand Prix van Japan.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.