Qatar - Senegal

Senegal blijft in de race voor de achtste finale

Senegal maakt dankzij een 3-1 overwinning op Qatar nog altijd een kans om de achtste finale van het toernooi te bereiken.

De kampioen van Afrika kwam vlak voor rust door een treffer van Dia op een 1-0 voorsprong tegen het gastland. Vlak na rust verdubbelde de Afrikanen de voorsprong via Diedhiou.

Een kwartier voor tijd bracht Qatar de spanning terug. Muntari scoorde de eerste treffer van Qatar tijdens een wereldkampioenschap. Toen Dieng zes minuten voor tijd 1-3 maakte was het verzet bij het gastland gebroken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.