Schulting bouwt rustig op naar WK 2024

Suzanne Schulting

Schulting neemt wat gas terug

Suzanne Schulting doet het de komende maanden even wat rustiger aan. De Friezin legt haar focus op het WK van 2024.

Het afgelopen seizoen bleek Schulting niet in haar allerbeste vorm te zijn omdat door veel arbeid aan training de batterij een beetje leeg was.

Dit jaar wil ze het rustig gaan opbouwen en de eerste maanden meer rust nemen en zich compleet te gaan focussen op het wereldkampioenschap in Rotterdam.

Schulting hoopt dat ze bij de EK in Gdansk, de eerste internationale wedstrijd van het seizoen, erbij zal zijn. “Ik zie dat echt als een proces richting de WK. Als het niet gaat zoals ik wil, moeten ik en jullie daar niet te veel van schrikken. Het WK telt, en daar heb ik nog 6 maanden voor.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/