SC Heerenveen

SC Heerenveen met 1-0 langs Excelsior

Van Ewijk bezorgt SC Heerenveen drie punten

SC Heerenveen heeft in de eredivisie zaterdagavond op bezoek bij Excelsior een kleine krappe 1-0 overwinning weten te behalen.

In een eerste helft waarbij beide ploegen er werkelijk niks van bakten viel er voor het publiek weinig te genieten. Na de rust werd het spel opener en sloegen de Friezen na een uur toe toen Van Ewijk het winnende doelpunt maken.

SC Heerenveen staat door de drie punten er bij nu zevende met 20 punten. Excelsior staat met dertien punten op een twaalfde plaats.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen