SC Heerenveen – Go Ahead Eagles kijken via een KNVB Beker live stream

Kijk vanavond om 21.00 uur  hier via een gratis live stream SC Heerenveen – Go Ahead Eagles. Via deze voetbal livestream kan je nu naar de TOTO KNVB Beker kijken.

Nu live: Voetbal livestreams gratis (sportinnederland.com)

[wp_bannerize group=”2022 Community” categories=””274,1234,49,282,84,194,34,587,922″]

We zijn aanbeland in de achtste finale van de KNVB Beker en nog zestien clubs strijden om een finaleplaats later dit jaar in de Kuip. Alle wedstrijden in de achtste finale van het bekertoernooi zullen live worden uitgezonden door ESPN. Om de wedstrijd te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement.

Programma achtste finale TOTO KNVB Beker

Dinsdag, 18.45 uur:
RKC – ADO Den Haag

20.00 uur:
Vitesse – DVS

21.00 uur:
SC Heerenveen – Go Ahead Eagles

Woensdag, 18.45 uur:
FC Groningen – NEC

20.00 uur:
NAC Breda – PEC Zwolle

21.00 uur:
FC Twente – AZ Alkmaar

Donderdag, 18.45 uur:
PSV – Telstar

21.00 uur:
Ajax – Excelsior Maassluis

Live stream KNVB Beker

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd live uit te zenden. Op onze website vind je dus ook geen beelden. Wel is het mogelijk om via bovenstaande (oranje link) naar een pagina te gaan met meer livestream mogelijkheden. Hier kan je linkjes naar LIVE TV en Hesgoal vinden waar zo nu en dan wel eens een potje voetbal live te zien is.

De streams van deze websites zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en ook nog een keer gratis. Maar wij adviseren je wel als je echt naar SC Heerenveen – Go Ahead Eagles wilt kijken gewoon een abonnement te nemen op ESPN. Je spekt daarmee ook nog een keer de clubkas van jou favoriete club.

Tips gratis Eredivisie voetbal kijken (sportinnederland.com)

Voetbal op de televisie en de radio

Alle wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zijn elk weekend via diverse media te volgen. De Eredivisie duels die live worden uitgezonden zijn alleen maar te zien via ESPN. De samenvattingen van de wedstrijden zijn te zien via de NOS. Zij zenden op zaterdagavond en zondagavond alle wedstrijden in samenvatting uit. Online kan je de wedstrijden beluisteren via NPO Radio 1.

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie zijn ook alleen maar te zien via ESPN. Maar ook een treetje lager zijn de wedstrijden vaak ook wel online te beluisteren via de radio. Om een wedstrijd mee te pikken van je favoriete club kan je afstemmen op de lokale of regionale omroep. In onderstaand overzicht vind je tips via welke omroepen je Keuken Kampioen Divisie voetbal kunt volgen.

Tips gratis KKD voetbal kijken (sportinnederland.com)

Scroll to top
%d bloggers liken dit: