28 maart 2024
Sparta Sc Cambuur

Sparta - SC Cambuur

Cambuur rolt Sparta in eigen huis met 4-0 op

SC Cambuur blijft maar goed presteren in de Eredivisie. Zondagmiddag vernederden de Friezen Sparta met 0-4 op het Kasteel.

Zo’n tien minuten voor rust opende Alex Bangura bij de eerste echte doelpoging de score namens de ploeg van trainer Henk de Jong. De linksback vond de korte hoek, nadat Kallon hem met een fraai wippertje had aangespeeld.

In de tweede helft was het woord aan de rappe Kallon zelf, die twee keer scoorde met een schot in de verre hoek. In een wedstrijd met verder amper echte kansen stelde Sparta er weinig tegenover, al trof aanvaller Emanuel Emegha nog de paal. In de slotseconden bepaalde Tom Boere de eindstand.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]