Sangaré verruilt PSV voor Nottingham Forest

PSV vangt 35 miljoen euro voor Sangaré

Ibrahim Sangaré is weg bij PSV. De middenvelder is voor een fors bedrag verkocht aan het Engelse Nottingham Forest.

PSV ontvangt volgens verschillende media 35 miljoen euro voor Sangaré. Dat is iets minder de afkoopclausule van 37,5 miljoen euro. De 25-jarige middenvelder had in het Philips Stadion nog een contract tot de zomer van 2027. Hij tekent voor vijf jaar in Nottingham en gaat met rugnummer 6 spelen.

Sangaré kwam drie jaar geleden over van Toulouse en groeide bij PSV uit tot een sleutelspeler. Hij kwam 140 wedstrijden in actie, waarin hij vijftien keer scoorde en tien assists gaf. 

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/