23 februari 2024
Sander Eitrem verrast Patrick Roest op 1.500 meter

Sander Eitrem verrast Patrick Roest op 1.500 meter

Eitrem met 1,78 voorsprong tegen Roest op 10.000 meter

Sander Eitrem zou zondagmiddag zomaar eens Europees kampioen allround schaatsen kunnen worden in het Noorse Hamar.

De Noor veraste iedereen, inclusief zich zelf op de 1.500 meter. Eitrem reed naar een tijd 1.44,44 en pakte op Patrick Roest (1.45,83) voldoende tijd om de leiding van de Nederlander in het algemeen klassement over te nemen.

Toch is de strijd om de Europese titel nog niet beslist. Eitrem heeft bij aanvang van de 10.000 meter maar 1,78 voorsprong op Roest. De Belg Bart Swings staat derde, maar heeft 29 seconden achterstand op Eitrem.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl