Samenvatting 17e etappe Tour de France

Samenvatting 17e etappe Tour de France

Lopez wint 17e etappe in de Tour de France

De 17e etappe van de Tour de France gemist? Hier een uitgebreide samenvatting van de etappe met finish op de Col de la Loze. Miquel Angel Lopez (Astana) won woensdag de etappe. Gel trui drager Primoz Roglic (Jumbo-Visma) won tijd op zijn directe concurrent Tadej Pogacar (UAE Emirates).

Op de slotklim de loodzware Col du la Loze duurde het lang voor de renners de aanval kozen. Lopez ging als eerste aan kreeg Sep Kuss mee maar de Amerikaan wachtte daarna op zijn kopman Roglic. Samen reden ze Pogacar op een klein gaat. Toch leek de jonge Pogacar in de slotmeters weer aan te sluiten, maar Roglic gaf er nog een laatste klap op en pakte daarmee 17 seconden tijdwinst op zijn landgenoot.

Sport livestreams

Via Sport in Nederland is het ook mogelijk om online naar sport te kijken via de livestream. Sport in Nederland zend zelf geen sport uit omdat we daar geen rechten voor hebben. Toch delen wij via onze website wel linkjes van andere websites die wel sport live online uitzenden. Bijna alle sportwedstrijden zijn wel gratis online te zien.

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en CricFree staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie