Sainz het snelste, Verstappen vierde

Sainz het snelste, Verstappen vierde

Verstappen lange tijd stil in de pits

De Spanjaard Carlos Sainz heeft bij de tweede vrije training voor de GP van Singapore de snelste tijd neergezet.

Nu live: Grand Prix van Singapore gratis livestreams

Max Verstappen stond lange tijd in de pits waar problemen aan de RB 18 werden opgelost. In het slot van de tweede vrije training kon de jarige nog een keer de baan op, maar kwam niet verder dan een vierde tijd.

Red Bull besloot voor de sessie om de voorwielophanging van de RB18 aan te passen, maar veranderde dat tijdens de training weer. Dat kostte de nodige tijd. Verstappen kwam aan het einde van de sessie nog wel eventjes naar buiten en noteerde toen de vierde tijd: 1.42,926. Ook teamgenoot Sergio Pérez reed niet bijster veel. Hij kwam niet verder dan de negende stek.

Carlos Sainz noteerde de snelste tijd: 1.42,587. Hij bleef teamgenoot Charles Leclerc, George Russell (Mercedes) en Verstappen voor.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.