Sainz doorbreekt recordreeks van Verstappen

Carlos Sainz

Verstappen vijfde in Singapore

Carlos Sainz heeft de GP van Singapore gewonnen en daarmee de recordreeks van Max Verstappen (10 overwinningen op rij) doorbroken.

De Spanjaard was in zijn Ferrari het hele weekend al het snelste in Singapore en ook in de race waarin Sainz vanaf P1 startte domineerde hij de wedstrijd. Lando Norris eindigde als tweede en Lewis Hamilton als derde.

Max Verstappen kwam op het circuit van Yas Marina niet verder dan een P5. Verstappen startte vanaf P11, maar had net als het hele weekend weinig grip en daardoor was de vijfde plaats ook het eindstation.

Komend weekend is er weer een F1 race. Dan staat de GP van Japan op de kalender.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/