Ruime overwinning voor voetbalvrouwen tegen Cyprus

Ruime overwinning voor voetbalvrouwen tegen Cyprus

Ruime overwinning voor voetbalvrouwen tegen Cyprus

Oranje werkt aan doelsaldo tegen Cyprus

Powered by WP Bannerize

Het Nederlands voetbalvrouwen elftal hebben vrijdagavond de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Cyprus met ruime cijfers weten te winnen.

Nederland won in Larnaca met maar liefst 8-0 van de kleine voetbaldwerg. Omdat IJsland met 4-0 won van Tsjechië is Nederland na drie duels koploper in de groep.

Vivianne Miedema, Daniëlle van de Donk en Jill Roord zorgden voor een 0-3 ruststand. Roord mocht haar tweede van de avond maken in minuut 49 en dat leidde weer een doelpuntrijke fase in. Lieke Martens veroorzaakte nog geen minuut later een eigen doelpunt door de bal strak voor te geven en honderdtachtig seconden na die 0-5 maakte Roord haar hattrick compleet. Via Joëlle Smits en een poeier van Merel van Dongen stokte de teller uiteindelijk op 0-8.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: