Meteen naar de inhoud
Home » Ronde van Romandië dinsdag ook live op TV

Ronde van Romandië dinsdag ook live op TV

Ronde van Romandië dagelijks vanaf 15.30 uur op TVDinsdag begint de Ronde van Romandië. De rittenkoers die duurt tot en met zondag 2 mei word ook live uitgezonden op TV.

De hele week is de Ronde van Romandië live te zien via Eurosport wat de rechten in handen heeft. De live beelden vanuit Zwitserland zijn dagelijks vanaf 15.30 uur live te zien op Eurosport kanaal 1.

Etappes Ronde van Romandië 2021

Aan de Ronde van Romandië doen ook twee Nederlandse toppers mee. Steven Kruijswijk (Jumbo-Visma) en Wilco Kelderman (Bora-Hansgrohe) zullen proberen de komende week mee te gaan strijden om de winst in de Zwitserse koers die op 27 april begint met een proloog over vier kilometer van Oron naar Oron.

Kruijswijk en Kelderman zijn niet de enige kopmannen die kans maken om een goed klassement te rijden. Ook Geraint Thomas, Richie Porte, Ion Izagirre, Fausto Masnada, Lucas Hamilton, Jack Haig en Michael Woods behoren tot de groep kanshebbers voor het winnen van de Ronde van Romandië.

Benieuwd naar het etappeschema? We hebben een prachtig overzicht gemaakt van alle etappes in de Ronde van Romandië de komende week. KLIK HIER om het etappeschema te openen.

Geef een antwoord