Ronde van de Alpen kijken via een gratis livestream

Ronde van de Alpen kijken via een gratis livestream (Foto Max Pixel)

Ronde van de Alpen kijken via een gratis livestream (Foto Max Pixel)

Live kijken naar de Ronde van de Alpen

Kijk nu hier live en gratis via een LIVE STREAM naar de Ronde van de Alpen. Tour of the Alps livestream watch live en kijk nu gratis online wielrennen.

Tour of the Alps LIVE STREAM KLIK HIER

Na een afwezigheid van een jaar keert de Ronde van de Alpen weer terug op de kalender. In 2020 kon de rittenkoers in de Alpen niet doorgaan wegens de coronapandemie. De laatste winnaar in 2019 was de Rus Pavel Siviakov. De renner doet in 2021 ook mee met de hoop zijn titel te prolongeren. Maar er zijn meer grote kanshebbers om de Tour of the Alps te winnen. Met Simon Yates, Aleksandr Vlasov, Pello Bilbao, Hugh Carthy, Romain Bardet, Jai Hindley, Daniel Felipe Martínez en Thibaut Pinot zijn er een hoop kanshebbers voor de eindzege.

Televisie uitzending

De Ronde van de Alpen word de komende week alleen live uitgezonden via Eurosport. De dagelijkse uitzendingen beginnen om 14.00 uur. Heb je geen Eurosport dan kan je het eventueel proberen via een livestream. Er zijn best wel een aantal websites die vaak gratis wielrennen uitzenden. Hou je van bergetappes dan is het een ideale week om elke middag er even lekker voor gaan zitten want de Ronde van de Alpen kent vier bergetappes en een heuveletappe. Het zal dus geen meter vlak zijn.

Wil je meer weten over de Tour of the Alps van 2021 klik dan hier voor de website van de organisatie. We wensen je veel plezier toe met het kijken naar de Ronde van de Alpen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: