Roland Garros tennis live stream Djokovic - Nadal

Roland Garros tennis live stream Djokovic - Nadal

Djokivic – Nadal kijken via een gratis tennis live stream

Vanmiddag staat in Parijs een kraker op het programma tussen Novak Djokovic en Rafael Nadal. Kijk via de Roland Garros tennis live stream Djokovic – Nadal.

Djokovic vs Nadal live stream 1
Djokovic vs Nadal live stream 2
Djokovic vs Nadal live stream 3

Tennis live stream Djokovic – Nadal

Iedereen heeft er de afgelopen weken naar uitgekeken want vanmiddag staat echt weer de kraker Djokovic – Nadal op het programma. De wedstrijd is live en gratis te zien via bovenstaande tennis live stream. De partij zal ook op televisie worden uitgezonden door sportzender Eurosport. Heb je deze zender niet dan kijk je gewoon via de stream naar de partij in Parijs.

Rafael Nadal heeft dit jaar maar een doel en dat is Roland Garros opnieuw te winnen. Dat ging hem in zijn carriere tot dusverre prima af, want al 13 keer won de Spanjaard het graveltoernooi in Parijs. Om een veertiende overwinning aan zijn palmares toe te voegen zal hij eerst moeten zien af te rekenen met de nummer 1 van de wereld de Serviër Djokovic.

Meer sport vanmiddag online kijken? Kijk dan hier via de wielrennen live stream naar de Ronde van Zwitserland. Ook kan je vanavond Turkije – Italië kijken via de Euro 2020 live stream die ook voor de volle 100% gratis is.

Geef reactie

Laat reactie achter