Roglic wint etappe, Kuss pakt rode leiderstrui

Roglic klopt Evenepoel

Primoz Roglic heeft zaterdag de achtste etappe in de Vuelta gewonnen. Teamgenoot Sepp Kuss is de nieuwe leider in de rode trui.

De Belg Remco Eveepoel die bergop sterk oogde zag Roglic in de laatste bocht onder door komen en die won daardoor de etappe.

Klassementsleider Lenny Martínez was er niet meer bij waardoor Sepp Kuss zondag met het rood om de schouders mag vertrekken.

Wout Poels is nog altijd de beste Nederlander in de Vuelta. De Limburger staat vierde op twee minuten van Kuss.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/