Patrick Roest

Roest ziet Eitrem tijd goed maken op 5.000 meter

Patrick Roest gaat met een kleine voorsprong op de 1.500 meter naar dag twee van het EK allround in Hamar.

Roest won in Noorwegen zaterdag de 500 meter, maar eindigde op zijn favoriete 5.000 meter als tweede. De Noor Sander Eitrem won de 5.000 meter en gaat met een achterstand van 1,30 op Roest zondagmiddag beginnen aan de 1.500 meter.

Beau Snellink en Marcel Bosker staan in het algemeen klassement vijfde en zesde en nog niet kansloos voor het eremetaal.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.