Roeiers zeer succesvol met gouden plakken op het WK

Roeiers zeer succesvol met gouden plakken op het WK

Gouden dag voor roeiers en roeisters op het WK

De Nederlandse roeiers en roeisters hebben zaterdag bij het WK in Belgrado het fantastisch gedaan met twee keer goud en zilver.

Ymkje Clevering en Veronique Meesters behaalden zaterdag het eerste goud door in de klasse twee zonder stuurvrouw het goud te pakken.

Daarna waren het de mannen van de dubbelvier met  Lennart Van Lierop, Finn Florijn, Tone Wieten en Koen Metsemakers die met overmacht het goud veroverden.

De dubbelvier vrouwen pakte net achter Groot-Brittannië het zilver.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/