18 maart 2024
Roda Jc

Roda JC

Roda JC wint met 4-3 in Volendam

Roda JC heeft zaterdagmiddag in een doelpuntrijk duel weten te winnen van FC Volendam. Roda JC won het duel met 4-3.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Volendam stond bij rust nog op een 2-1 voorsprong. Mulattierie scoorde binnen 20 minuten twee keer namens de ploeg van trainer Jonk. Pflücke maakte vlak voor rust de 2-1.

Na rust was Roda JC gevaarlijker en beter dan de thuisploeg. Vente maakte gelijk en Pflücke en Serrarens zorgden zelfs voor een 2-4 voorsprong. El Azzouzi maakte vlak voor tijd de 3-4, maar een stunt zat er niet meer in.

Volendam en Roda JC staan op een zevende en achtste plaats met beiden 44 punten. Alleen het doelsaldo van Volendam is iets beter.