Roda JC pakt de draad weer op en wint van NAC

NAC Breda - Roda JC

Roda JC blijft koploper in de KKD

Vorige week was er bij Jong FC Utrecht de kink in de kabel. Een week later weet Roda JC op bezoek bij NAC gewoon weer te winnen.

In Breda won de koploper uit de KKD met 1-3. Door binnen een kwartier via Pena Zauner en Schmid te scoren hadden de gasten uit Kerkrade direct de wedstrijd in handen.

NAC deed via Kuijpers wat terug, aasde op de 2-2 in de tweede helft, maar Van der Heide loodste de drie punten binnen door in blessuretijd de 1-3 te maken.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/