16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Robben ontbreekt op eerste training

Arjen Robben 3

Arjen Robben 3

Robben heeft nog geen keuze gemaakt over toekomst

FC Groningen is zonder Arjen Robben begonnen aan de voorbereiding op het eredivisie seizoen 2021-2022.

De 37-jarige Robben heeft nog geen beslissing genomen of hij nog een jaar doorgaat als prof. Vorige week deed de aanvaller mee met een oefenwedstrijd van Jong FC Groningen, maar een beslissing of hij nog een seizoen wil voetballen heeft de oud speler van Real Madrid en FC Bayern München nog niet genomen.

Powered by WP Bannerize

FC Groningen benadrukt dat de absentie van Robben op de eerste training niet betekent dat hij stopt. “Arjen heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst en tot die tijd volgt hij zijn eigen programma. Wij houden hierover contact met elkaar. Wij geven hem als club alle tijd en ruimte om een weloverwogen keuze te maken”, aldus technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

“Wij hebben eerder al aangegeven dat wij hopen dat Arjen nog een jaar bij ons doorgaat als speler, maar zullen iedere beslissing die hij neemt uiteraard respecteren. Wij zijn hem sowieso al ontzettend dankbaar dat hij afgelopen seizoen deel uitmaakte van de spelersgroep. Wij hopen op een vervolg, maar wachten dit rustig af.”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites