Roan Dennis

Dennis verrast landgenoot Vine in slotmeters

De Australiër Roan Dennis heeft in de tweede etappe van de Tour Down Under zijn slag geslagen en de leiding in het algemeen klassement genomen.

De kopman van Jumbo-Visma was in de tweede etappe zijn landgenoot Jay Vine in de slotmeters met een laatste jump de baas.

In het algemeen klassement heeft Dennis nu een voorsprong van drie seconden op Vine. Beste Nederlander is Milan Vader op een 34ste plaats met ruim een halve minuut achterstand op Dennis.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.