RKC - Ajax

Doelman Vaessen bewusteloos naar de kant

De wedstrijd RKC – Ajax is gestaakt. RKC doelman Etienne Vaessen raakte vlak voor tijd gewond aan zijn hoofd na een botsing met Ajacied Bryan Brobbey.

Tip: Check hier de livescore

Een paar minuten voor tijd dribbelde Brobbey op Vaessen af. De Ajax-spits speelde de bal echter te ver voor zich uit, waardoor hij in botsing kwam met Vaessen. Verschillende spelers op het veld hadden direct door dat het goed mis was. De medische staf van zowel RKC als Ajax snelde naar Vaessen toe om hulp te bieden, terwijl de schrik goed zichtbaar was bij de spelers. Vaessen is daarna meerdere minuten gereanimeerd bij kennis afgevoerd naar een ziekenhuis.

Het is niet duidelijk of Vaessen nu weer bij kennis is, hoe hij eraan toe is en wat er precies aan de hand is. Tijdens de behandeling van de doelman hebben medici de boel afgeschermd met schermen, terwijl spelers ook een kring rondom de keeper vormden.

De stadionspeaker meldde dat het duel tijdelijk was gestaakt en dat werd gekeken of de spelers in staat waren verder te spelen. Dat bleek niet het geval. De aankondiging dat het duel definitief werd gestaakt, leidde tot een luid applaus en ’You’ll never walk alone’ voor Vaessen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.