Antoinette Rijpma-De Jong
Antoinette Rijpma-De Jong

Rijpma-De Jong op koers voor Europese titel

Rijpma-De Jong wint tijd op Groenewoud en Wiklund

Antoinette Rijpma-De Jong is op koers voor een EK allround titel. De Friezin won zondagmiddag de 1.500 meter.

In een rechtstreeks duel met landgenote Marijke Groenewoud reed Rijpma-De Jong naar een tijd van 1.55,39. Groenewoud was met 1.55,66 een fractie langzamer.

De Noorse Ragne Wiklund reed met 1.56,29 de derde tijd, maar moet relatief veel tijd nog goedmaken op haar favoriete 5.000 meter. De voorsprong van Rijpma-De Jong op Groenewoud is 10 seconden, terwijl Wiklund er 12 moet goed maken om Europees kampioene te worden.

De 5.000 meter voor de vrouwen is vanmiddag en begint rond 15.20 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen